В мерії Івано-Франківська кажуть, що готові прийняти "Олімп" на баланс


На засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про винесення на сесію міськради питання про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста спорткомплексу «Олімп» з котельнею.

Проекті рішення йдеться про згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська спортивного комплексу «Олімп» з котельнею, що знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 38, за умови, що зазначений об'єкт буде використовуватись як заклад фізичної культури та спорту і не підлягатиме відчуженню у приватну власність, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Як відомо, депутат міськради Андріан Волгін оголошував сухе голодування з вимогою передати спорткомплекс "Олімп" місту. Після двох діб акції, в ОДА створили комісію, яка має напрацювати механізм повернення споруди у власність громади міста.

Проте, оскільки об'єкт до відчуження не перебував у власності міста, зараз потрібно, щоб міська рада погодилась прийняти споруду на баланс. Тож, щоб потім не затягувати з оформленням документів, виконком прийняв рішення відправити на сесію проект рішення про прийняття спорткомплексу.

До теми: Афера десятиліття: Як і хто привласнив спорткомплекс "Олімп"