В Обертині згоріла капличка


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 5 пожеж. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

9 липня о 15:02 в місті Івано-Франківськ на вулиці Залізнична виникла пожежа сміття в сміттєвому баку. Причина виникнення пожежі  необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

09 липня о 15:55 в селі міського типу Обертин Тлумацького району виникла пожежа підлоги в капличці на території кладовища. Вогнем пошкоджено речі ритуального вжитку та внутрішня обшивка каплички. Причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

09 липня о 16:20  в селі міського типу  Перегінське Рожнятівського району виникла пожежа гаражу на території приватного господарства. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі коротке замикання електропроводки.

09 липня о 16:34 в місті Івано-Франківськ на вулиці Хіміків горіло сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі  необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

09 липня о 18:16 в селі Ясенів-Пільний Городенківського району виникла пожежа сміття на території кладовища. Причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленої особи.