В одному з нічних клубів Франківська побилися патрульні і компанія депутата міськради


В ніч на вівторок, 27 грудня, у нічному клубі “Ельдорадо” виник конфлікт між поліцейськими, котрі там відпочивали та компанією, в якій був депутат міської ради Віталій Мерінов.

“Галці” вдалося отримати кілька версій подій.

Депутат міської ради від “УКРОПу” Віталій Мерінов розповів виданню, що конфлікт мав місце спочатку всередині клубу. За його словами, між його друзями виник інцидент з компанією ймовірно нетверезих молодиків. Останні ніби то довший час шукали причини до суперечки. Вияснення стосунків перенеслося на вулицю. Після невеликої штовханини, в якій, як стверджує Мерінов, участі не брав, один з молодиків написав заяву у поліцію. Сам депутат каже, що намагався залагодити конфлікт, але представники ”п’яної компанії” постійно наголошували, що “посадять” опонентів.

У прес-службі Управління патрульної поліції наразі кажуть небагато. Факт бійки дійсно мав місце, у потерпілого, який є патрульним поліцейським – травма голови, перелом щелепи чи лицевої кістки. Наголосили, що учасники бійки не були на роботі. А всі обставини інциденту вивчатиме слідство.

Редакції від джерел у правоохоронних органах стало відомо, що за фактом заподіяння тілесних ушкоджень відкрите кримінальне провадження. А постраждалий точно вказав, що фігурантом бійки був депутат міської ради від “УКРОПу” Віталій Мерінов.

Наразі “Галка” чекає офіційної інформації про цей інцидент від прес-служби Головного управління Нацполіції в області.