В Рогатині сталася пожежа на стоянці підприємства. Горіли два автобуси


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 9 пожеж, з них 3 сухої трави. Про це інформує управління ДСНС в області.

6 травня о 10:28 в місті Рогатин на вулиці Галицькій сталось загорання автобуса «ЕТАЛОН» та мікроавтобуса «ІВЕКО» на відкритій території ПрАТ «Рогатин-Авто». Вогнем знищено транспортні засоби. Причина виникнення пожежі встановлюється.

6 травня о 17:07 в селі  Рожнів Косівського району виникла пожежа господарської будівлі (піднавіс). Вогнем пошкоджено піднавіс, знищено 2 т. сіна,  1 м.куб. пиломатеріалів, пошкоджено тракторний причеп. Причина виникнення пожежі встановлюється.

6 травня о 22:10 в місті Івано-Франківськ на вулиці Пилипа Орлика горіло побутове сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

6 травня о 22:09 в селі Тисів Болехівської міської ради виникла пожежа автомобільних шин і сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.  

6 травня о 23:58 в селищі Отинія Коломийського району сталось загорання житлового будинку з дерев’яною прибудовою. Вогнем знищена дерев’яна прибудова, три холодильники, велосипед, коляска, речі домашнього вжитку, меблі, пошкоджено вікно, покриття та перекриття житлового будинку. Працювала ланка ГДЗС, час роботи 29 хвилин. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

7 травня о 01:56 в селі  Крихівці Івано-Франківської міської ради горіло побутове сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття виїжджали 3 рази на гасіння пажеж сухої трави в Надвірнянському, Рожнятівському районах та в місті Долина.