В університеті нафти і газу "відкрили двері" для майбутніх студентів


11 грудня 2016 року під звуки гімну Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу у переповненій майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками Актовій залі розпочався «День майбутнього студента – 2017».

Продовжив захід рекламний фільм про університет – єдиний в Україні вищий навчальний заклад нафтогазового профілю, який продемонстрував присутнім його можливості і переваги.

З вітальним словом до молоді звернувся ректор університету – академік Національної академії  наук України, Заслужений діяч науки й  техніки, професор Євстахій Крижанівський. У своєму виступі він наголосив на важливості питання вибору професії, підкресливши, що університет має всі умови, що допоможуть студентам стати досвідченими фахівцями в обраних професіях, отримати диплом європейського зразка, зробити кар’єру і впевнено вести  свою країну шляхом незалежної європейської держави. Ректор висловив сподівання побачитись з багатьма присутніми на заході молодими людьми на посвяті у студенти першого вересня прийдешнього року.

Особливості вступної кампанії, умови та правил прийому до університету у 2017 році роз’яснив відповідальний секретар приймальної комісії – доцент Андрій Юрич. У доступній формі з використанням медіатехнологій він пояснив, як зорієнтуватись серед численних спеціальностей та спеціалізацій та яку допомогу при подачі документів абітурієнтами надаватиме приймальна комісія ІФНТУНГ.

Про студентське життя, власний досвід навчання в університеті розповів лідер студентської родини – заступник голови Студентського парламенту університету  Дарій Скрипин.

Познайомились присутні й з директорами інститутів, які вийшли привітатись на сцену, а після завершення офіційної частини спілкувались зі всіма охочими в аудиторіях.

Варто зазначити, що університет нафти і газу пишається своїми випускниками, яких за 50 років назбиралось близько 50 000,  це – директори нафтогазових компаній, керівники нафтопереробних підприємств, керуючі банками, державні  службовці.

Закінчилась офіційна частина виступами  талановитих  студентів: Анни–Марії Сумер (ІІМ) та учасників колективу сучасного танцю «Файна Денс» під керівництвом А. Бєлоусової.

ІФНТУНГ відкриває двері для майбутніх абітурієнтів з 10 липня 2017 року для вступу до університету. Для зручності в університеті з 29-го червня 2017 року розпочне роботу консультаційний пункт із створення електронних кабінетів та подачі електронних заяв на поступлення у вищі навчальні заклади.