Воїнів АТО та їх рідних безкоштовно вчитимуть вести бізнес. Відкрито набір!


В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу стартує набір на навчання за спеціальністю "Підприємництво для сталого розвитку".
Програма призначена для військовослужбовців запасу, учасників АТО і членів їх сімей. Впродовж навчання учасники мають змогу отримати нові знання, пройти соціально-психологічну реабілітацію та отримати сприяння в працевлаштуванні.

Під час курсу учасників навчатимуть кваліфіковані викладачі-практики Івано-Франківського національного університету нафти і газу, свої консультації надаватимуть успішні підприємці та представники бізнесу, учасники аналізуватимуть  і працюватимуть над реальними бізнес-кейсами, а також проводитимуться екскурсії і практика на успішних підприємствах міста.

Курси триватимуть три місяці і будуть відбуватися п’ять разів на тиждень наприкінці робочого дня. Група розрахована на 30 курсантів. Половину групи вже набрали. Навчання безкоштовне.

Курси проводяться на базі ІФНТУНГ в науковому містечку «Нова енергія» за підтримки уряду Норвегії та Міжнародного фонду соціальної адаптації. 20 лютого стартуватиме вже п’ятий набір.

Реєстрація он-лайн http://gobrit.org.ua/archives/548 та за телефоном 0950940053