Виставки та презентації: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вистави, презентації, лекції або ж кінопокази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 4 до 10 червня.

У понеділок, 4 червня о 17:30 у студенському просторі Paragraph презентують книжку "12 місяців".

Тетяна Шарабуряк - юний педагог, навчає діток гри на фортепіано, а ще вона закохана у книги. І ось нарешті побачила світ її перша збірка історій, які не залишать буйдужими нікого. Це короткі, емоційні, натхненні, мрійливі замальовки-історії.

Світлина від Студентський простір Paragraph.

У вівторок, 5 червня о 18:00 в громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться презентація книжки «При надії».

«При надії. Дев’ять особливих місяців» — це книга про досвіди й стани, відчуття й емоції жінки, яка очікує народження дитини. Дев’ять українських авторок – Любов Якимчук, Ірена Карпа, Маріанна Кіяновська, Лариса Денисенко, Галина Петросаняк, Христина Козловська, Ольга Деркачова, Тетяна Мельник, Ірина Шувалова - розповідають свої власні й літературно переосмислені історії вагітності: від загальновідомих двох смужок на тесті, перших рухів, УЗД і до глибоких емоцій та станів, що неминуче проступають, коли жінка вже не одна, а носить у собі цілий новий всесвіт.

Світлина від Urban Space 100.

У середу, 6 червня о 18:00 у драмтеарті покажуть виставу "Кар'єрні ігри".

Лузерам вхід суворо заборонений: успіх не терпить слабкості! Фернандо не сумнівається ані в своїх силах, ні в тому, що отримає роботу у престижній  міжнародній команії «Dekia». Жодна співбесіда, і навіть троє «зубатих» конкурентів не видаються йому серйозною перепоною до мети… Але таємничі завдання невидимого рекрутера ламають «пряму» його ідеально спланованого дня... Любителям захоплюючих квестів рекомендується!

У четвер, 7 червня о 18:30 в Книгарні Є презентують новий роман Марії Ткачівської «Голос перепілки».

Колись давно Борис звабив скромну сільську дівчину Стефу і відмовився від свого сина Мартина. Стефа та її малюк були приречені на голод і злидні. Тяжкі часи спіткали й самого Бориса — під час війни він опинився на чужині, в Німеччині. Там він зустрів землячку Ганну, яка до безтями закохалася в нього. Але доля розвела їх: Борис згодом повернувся до рідного села, став заможним господарем, а Ганна була змушена виживати з малою донькою на руках… Тим часом підростав Мартин. Він присягнувся ніколи й нічого не просити в батька, який викреслив їх із матір’ю зі свого життя. Та доля сплітається химерним візерунком: Мартин прагне одружитися з пасербицею свого батька — Марією…
Світлина від Книгарня

У суботу, 9 червня о 9:00 в Робоклубі пройде перший підлітковий хакатон.

Ми плануємо зібрати в одному місці на 9 годин талановитих підлітків, фахівців із різних сфер для пошуку нових ідей у сфері іноваційного підприємництва та перетворення їх у майбутні стартапи.

Світлина від РобоклубІФ.

Цього ж дня, о 17:00 в Івано-Франківську вестимуть діалог з батьками з питань вакцинації.

Запрошуємо всіх батьків та майбутніх батьків також, кого хвилює питання вакцинації дітей і дорослих. Отримайте відповіді на свої складні й цікаві запитання! Вхід за попередньою реєстрацією. 

Світлина від Evidence factory.

Окрім того, у суботу на стадіоні Гепоїв пожежників пройде виставки собак "Карпатські Зорі-2018".

В рамках виставки "КАРПАТСЬКІ ЗОРІ-2018" (м.Івано-Франківськ) буде також проведена регіональна виставка ВКВНВ по породі німецький вівчар (ранг КЧК).

Світлина від КСУ Івано-Франківськ / UKU Ivano-Frankivsk.