Вистави, фільми та майстер класи : Що цікавого цього тижня у Франківську?


Театральні вистави, майстер-класи, лекції. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 19 до 25 червня.

В понеділок, 19 червня в Urban Space 100, Грушевського 19, відбудеться Панельна сесія «Соціальні інновації: нові рішення старих проблем.

Подія відбудеться в рамках Школа інновацій та соціального підприємництва (Івано-Франківськ). Питання для обговорення: · Що таке соціальна інновація? · Чи спроможні неприбуткові організації самостійно генерувати та впроваджувати інновації? Що їм для цього потрібно або чого їм бракує? · Чи спроможні держава або бізнес самостійно ефективно розв’язувати соціальні проблеми, використовуючи нетрадиційні, інноваційні рішення? · Яким чином державі, бізнесу та громадянському суспільству досягти спільної візії щодо розв’язання соціальних викликів? Чи потрібно це? 

Ціна: безкоштовно

Результат пошуку зображень за запитом

У вівторок, 20 червня в івано-франківському обласному театрі о 18:00 покажуть виставу "Заробітчанки, або Мамо, повернись…"

Вигаданий світ примарного благополуччя манить відкритими шляхами, безмежними можливостями та розкошами "справжнього" життя... Заманює туди, де шляхи перетворюються на манівці, праця – на дим, можливості - на безвихідь. А життя...позбувається сенсу. Сповідь семи заробітчанок, відкриє правду про тисячі їм подібних. Вони шукали щастя... А може щастя і сенс життя: просто бути там, де ти потрібен...

Вистава

Вже о 19.00 год в Академічному обласному театрі ляльок, Незалежності 10А розпочнеться вистава "Собака".

Одвічно зайнятий обслуговувач залізничних холодильників привів собаку, щоб приспати, бо не має з ким її залишати під час від'їздів. Дружина від нього пішла і він навіть не знає, у якому класі вчиться його дитина. 

Вистава

Не менш цікавою буде і середа,21 червня. Зокрема о 18. 00 год. в Книгарні "Є", Незалежності 31 відбудеться презентація книги "Як у Тіні"

«Як у Тіні» – це спроба подивитися на особу-феномен, Георгія Якутовича, крізь призму однієї з проілюстрованих ним книг – «Тіні забутих предків» МихайлаКоцюбинського. Видання стало етапним як у житті художника, так і в розвитку української графіки. Однак жодна з цих історій ще не була написана, тож упорядники роблять першу спробу не дати їм зникнути в тіні.

Ціна: безкоштовно

Презентація книги

Багатим на події буде чертвер, 22 червня. Зокрема о 18.00 год. в Театрі ім. Івана Франка, Незалежності 42, відбудеться показ вистави "Готель двох світів".

Не поспішайте до виходу – його просто нема…Прийшов час запитань, відповідь на які… неминучa. Внаслідок фатальної недбалості Жюльєн Порталь, - головний редактор престижного журналу, бабій та цинік, - опиняється у предивному місці, мешканці якого зайняті одним: вони чекають...відповіді.

Вистава

Вже о 19.00 год. в Центрі польської культури та європейського діалогу, вул. Січових Стрільців 56, вілбудеться воркшоп ВА meetup "Discovery Practices: Product Startup vs. Enterprise".

Запрошуємо провести вечір з користю і дізнатись більше методи первинного виявлення рамок проекту: для продуктового стартапу та для ентерпрайз-клієнта. Досвідом ділитимуться: Taras Kovtalo - Business Solution Analyst @ Eleks. Працюю 10-ий рік у галузі від початку в ролі бізнес аналітика. Починав з моделювання та автоматизації бізнес процесів для локального бізнесу в Україні, отримав різносторонній досвід управління вимогами при створенні IT рішень і продуктів в аутсорс проектах для західних клієнтів, у тому числі для фінансованих стартапів.

Ціна: безкоштовно. Реєстрація на подію ТУТ.

Також цього дня о 21.00 год. в Urban Space 100, Грушевського 19 відбудеться Фестиваль Європейського кіно - кінопоказ фільму "Одіссея"

Це історія легендарного Жака-Іва Кусто. «Одіссея» – наймасштабніший пригодницький проект сучасного французького кіно. Історія героя, який відкрив людству «другий космос». Його експедиції надихнули мільйони. Його головна подорож залишилося таємницею. Першопроходець. Мрійник. Бунтар. Легендарний Жак-Ів Кусто: його корабель, його відкриття, його справжня Одіссея.

Ціна: безкоштовно

Фестиваль Європейського кіно - кінопоказ фільму

На завершення робочого тижня у п'ятницю о 18.00 год. в Театрі ім. Івана Франка, Незалежності 42, відбудеться показ вистави "Кар'єрні ігри".

Лузерам вхід суворо заборонений: успіх не терпить слабкості! Заради нього можна багато чим пожертвувати та «Успіх» жадібно підіймає ціну… Що криється під цією блискучою обгорткою? Правдивий сенс життя чи може «апокаліптичний звір», посягаючий у кінцевому рахунку на одвічні людські цінності? Фернандо не сумнівається ані в своїх силах, ні в тому, що отримає роботу у престижній міжнародній команії «Dekia» . Жодна співбесіда і навіть троє «зубатих» конкурентів, не видаються йому серйозною перепоною на шляху до мети… Але таємничі завдання невидимого рекрутера ламають «пряму» його ідеально спланованого дня... Любителям захоплюючих квестів рекомендується!

<img alt="Результат пошуку зображень за запитом " кар'єрні="" ігри""="" data-cke-saved-src="http://report.if.ua/wp-content/uploads/2016/06/teatr-3.jpg" src="http://report.if.ua/wp-content/uploads/2016/06/teatr-3.jpg" style="height: 435px; width: 580px;">

Також о 20.00 год. в Urban Space 100, Грушевського 19 розпочнеться Кінопоказ фільму "Тоні Ердман"

Колишній учитель музики, веселун і вигадник Вінфред, вирішує налагодити стосунки з дочкою, успішним бізнес-консультантом однієї з престижних корпорацій. Щоб привернути її увагу, він видає себе за ексцентричного бізнесмена Тоні Ердманна. Своїми смішними та шокуючими витівками він сподівається змінити її уявлення про життя і завоювати місце в її серці.

Ціна: безкоштовно

Фестиваль Європейського кіно. Кінопоказ фільму

В суботу, 24 червня об 11.00 год на Німецькому озері, м-н Пасічна стартує Sport Fest I-F

В програмі фесту: Командні види спорту: лазертаг, петанк, бейсбол, алтимат, пляжний волейбол, футбол, пейнтбол, фрізбі. Індивідуальні види спорту: фітнес, йога, бадмінтон, паркур, настільний теніс, ВМХ, альпінізм, диск-гольф; Спортивний лекторій: майстер-класи та лекції від провідних спортсменів та тренерів. Дитяча зона: розваги, естафети, майстер-класи.  Запальні танці: сучасні та соціальні. А також майстер класи. Зона food court.

Ціна: безкоштовно

Sport Fest I-F

На завершення тижня у неділю, 25 червня о 13.00 год. на стометрівці (біля стоматологічного корпусу) пройдуть майстер-класи з вторинної переробки Upcycling

UPCYCLING! - ВТОРИННЕ ВИКОРИСТАННЯ! (творче перетворення відходів в предмети мистецтва, побутові вироби, аксесуари, одяг. Велику популярність вторинне використання отримало в Європі, де існують навіть спеціальні магазини таких речей. А ТЕПЕР БУДЕМО ТВОРИТИ І МИ - з непотрібних речей чарівні мистецькі вироби! Багато цікавого та пізнавального чекає вас на наших майстер-класах, які будуть проводити надзвичайно талановиті, креативні, а основне - стурбовані екологічною ситуацією в країні люди, вони всіляко намагатимуться заразити цією турботою і вас)) Приходьте та приносьте з собою старі футболки, cd-диски, старі газети та глянцеві журнали, мереживні серветки та будемо творити красу разом:)

Ціна: безкоштовно

Upcycling - майстер-класи з вторинної переробки