Вистави, лекції та концерти: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вистави, презентації, лекції або ж кінопокази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 25 червня до 1 липня.

Зокрема в понеділок, 25 червня о 13.00 в Urban Space 100 відбудеться зустріч з Девідом Грейконом (David Gracon)– професором Університету східного Іллінойсу (Eastern Illinois University), стипендіатом програми Фулбрайт, фахівецем у сфері візуальних медіа.

Девід розкаже про рік життя в Україні, досвід викладання в українських вузах, а також поділиться враженнями щодо впровадження медіаграмотності в нашій країні 
Подія буде цікава для журналістів та для студентів. Формат – вільна дискусія. 

А вже о 19.00 франківців чекають в Urban Space 100 на лекцію «Як підготувати ідеальну співбесіду і знайти свого працівника».

Маємо нагоду дізнатися більше про проведення співбесід та підбір учасників команди.

Попрацюємо з ключовими питаннями: 
❏ Як підготуватися до співбесіди?
❏ Чи можливо знайти ідеального кандидата? І чи потрібен він вам? 
❏ Як поводитися на співбесіді?
❏ Які питання слід ставити, щоб краще зрозуміти мотивацію претендента / претендентки на вакансію?

Світлина від Urban Space 100.

У середу, 27 червня о 21.00 год. в Urban Space 100 розпочнеться зустріч «Віан не для дітей: дизайн, роман і джаз».

«Навіть коли нічого не знаєш, все одно можна дещо з’ясувати за допомогою уяви», - говорив Борис Віан. Навіть якщо ви поки нічого не знаєте про цього культового французького письменника і не знайомі з його найексцентричнішими роботами, ми це із задоволенням змінимо на події: «Віан не для дітей: дизайн, роман і джаз» 

Готуємося познайомити Вас з «принцом Сен-Жермену», великим романістом, джазовим музикантом і, по суті, великою дитиною, яка відмовлялася дорослішати у відразливому та суперечливому суспільстві.

Світлина від Urban Space 100.

У четвер, 28 червня, о 18:00 на Вічевому майдані розпочнеться молодіжний концерт, в рамках святкування Дня Конституції.

У неділю, 1 липня Новий театр закриває театральний сезон прем'єрою вистави "WHO'S BAD?" за мотивами казки Антуана де Сент-Екзюпері "Маленький принц". Обмеження 18+!!!

Новий погляд на геніальну казку усіх часів! Танцювально-пластичні та музичні номери! Музика короля поп-музики Майкла Джексона! Ви просто повинні це бачити!

Вистава про глобальну залежність людства від наркотиків, алкоголю, соціальних мереж, насильства, грошей, слави, думки оточуючих ітд.

Світлина від НОВИЙ ТЕАТР.