Вистави, презентації та концерт "Океанів": Що цікавого цього тижня у Франківську?


Фестивалі, театральні вистави, виставки, лекції або ж концерти зірок. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

​Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 29 травня до 4 червня.

Найбагатшим на події цього тижня вівторок. О 16:00 у фортечній галереї "Бастіон" відбудеться відкриття виставки Сергія Декалюка "Абстракція як життя"​.

У кожного з нас є свої цілі, наміри, плани, проте за певним алгоритмом нам жити не вдається. І тоді приходиться імпровізувати, вдаватись до не властивих «життєвих прийомів», поступатись власним принципам. Саме так у мене проходить процес народження абстрактного твору. Це не завжди легко, але доволі захоплююче і поглинаюче, бо виходиш за рамки видимого, відчуваєш енергію кольору, пластичність лінії, твердість форм і коли вловлюєш мелодію роботи, то хочеться творити ще і ще, шукати щось нове, прислухатися до себе, бачити результат, любити. Ну просто все як у житті.

Виставка Сергія Декалюка

Також у вівторок в івано-франківському обласному театрі о 18 годині покажуть арт-проект "Оскар і Рожева пані".

Оскару всього десять, але йому вже нема на що сподіватись, адже страшний діагноз безжально перекреслив маленьке життя...Попереду 12 днів зневіри і розпачу...Якби не одна дивакувата жінка у безглуздому рожевому костюмі...Відкриваючи Бога для Оскара, вона знаходить його сама...

Театральний арт-проект "Оскар і Рожева Пані" - це спроба достукатись до найзаскорузліших сердець через емоційну історію, наповнену болем і вірою.

Цього ж дня о 20:00 на стадіоні Рух у рамках великого дворічного “Світового туру” на підтримку дев’ятого студійного альбому “Без меж” відбудеться концерт Океану Ельзи.

Пов’язане зображення

Вже у середу, 31 травня в івано-франківському обласному театрі о 18:00 актори зіграють виставу "Дуже проста історія".

Ех, люди! Завжди вони все ускладнюють. Ну, що може бути простіше ніж — життя! Живі повинні радіти, що вони живі, закохані — кохатись, а діти повинні народжуватись, і аж ніяк не навпаки. Це так само природньо як... свиня з крилами! Дарина дізнається про свою незаплановану вагітність від сина найбільшого на селі п'яниці, втім дуже коханого нею, добропорядного Олексія. Батьки, звичайно, проти, і майбутня дитина визнана на сімейній нараді зайвим членом суспільства, але ж ніхто не спитав думки...вагітної корови...наприклад. Поспішайте жити, поспішайте сміятись і плакати! Найсильніші емоції в найпростішій історії!

У перший день літа, 1 червня о 18:30 в Urban Space 100 проведуть Стартап та інвестиції: лікбез, лайфхаки, поради.

Говоритимуть про те, як підготувати ваш стартап до інвестицій, як отримати інвестиції та не втратити бізнес, а також про механізми залучення інвестицій та їх юридичне оформлення.

Світлина від Urban Space 100.

Спеціально до Міжнародного дня захисту дітей 1 червня о 13:00 та 15:00 на камерній сцені Івано-Франківського драмтеатру - вистава "Янгол у пітьмі".

А в п'ятницю, 2 червня на Вічевому майдані о 10:00 проведуть Парад візочків.

В Івано-Франківську відбудеться улюблене свято малюків і їх батьків. Креативно причепуріть візочок зі своєю малечею і виграйте призи!

Результат пошуку зображень за запитом

Цього ж дня, о 15:00 в Бастіоні відкриють фотовиставку Богдана Магдича "Погляд на архітектуру".

Осінь − це не тільки довгі шарфи і тягуче молоко туманів, не тільки нескінченно дрібний дощ і ностальгія за теплом літа. Головне те, що осінь − приголомшлива і неймовірно прекрасна! Не віриш? Пропонуємо Вам захоплюючу подорож осінньою Європою! Здійснити її на початку літа допоможе фотовиставка київського митця.

Вже у суботу, 3 червня у міському парку проведуть свято для дітей "Дрібнота. Міський пікнік". Початок о 09:30.

Змагатись на роверах, створювати роботів, будувати картонне містечко, йожитись, пробувати джиу-джитсу, програмувати, досліджувати енергію, читати захопливу історію та багато іншого.

Світлина від Дрібнота.