Якої погоди чекати прикарпатцям цього тижня


У перший тиждень літа тижня на прикарпатців чекає хмарна погода з дощами.

За повідомленнями синоптиків у понеділок, 1 червня протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора. Температура повітря вдень 12-15о тепла.

У вівторок, 2 червня день буде хмарним - з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Удень очікується сильний дощ, проте до вечора він повинен послабшати. Температура повітря вночі 6-8о вище нуля, вдень повітря прогріється до 11-13о тепла.

Дощовою і похмурою буде середа, 3 червня. Сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Сильний дощ, який розпочнеться вранці, протягом дня повинен поступово послабшати. Вночі синоптики прогнозують 6-8о тепла, вдень 11-13о.

Покращиться погода, аж у четвер, 4 червня. Похмура погода буде триматися не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним. Дощу в цей день не прогнозують. Температура повітря 7-9о вночі і 16-18о вдень.

На завершення робочого тижня у п'ятницю, 5 червня хмарна погода буде триматися до самого вечора. В першій половині дня можливий дощ. Температура повітря вночі 11-13о тепла, вдень очікується 19-21о літнього тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!