Юний франківець намагався вкрасти у супермакеті пиво та дві пляшки горілки


Двічі за день пролунав тривожний сигнал з торгових закладів Івано-Франківська. Туди за лічені хвилини прибув наряд швидкого реагування поліції охорони.

Перша подія відбулася близько 15 години в супермаркеті по вулиці Мазепи. Працівники вказали правоохоронцям на невідомого юнака, який здійснив крадіжку спиртних напоїв – горілки та пива.

Ним виявився 17-річний юнак. Про поверхневому огляді в хлопчини було виявлена та вилучено, ще дві пляшки горілки на загальну суму 323 гривні, які він намагався приховати уже при огляді.

Ще одній крадіжці працівники поліції охорони завадили в іншому супермаркеті міста. Підозрілу поведінку відвідувача помітили працівники магазину та викликали поліцію охорони, натиснувши кнопку «Терміновий виклик поліції».

Прибувши на місце, правоохоронці виявили 47-річного жителя Тернопільської області, який вийшов за межі касової зони з неоплаченим товаром. Підозрюваний зізнався у скоєному.

В обох випадках на місце події було викликано слідчо-оперативні групи Івано-Франківського відділу поліції для проведення перевірки.

Управління поліції охорони в Івано-Франківській області