За двома зайцями: Франківцям покажуть легендарну комедію у новій інтерпретації


Сьогодні, 2 березня в Івано-Франківському драмтеатрі режисер комедії "За двома зайцями" розповів чим вражатимуть глядачів у новій виставі.

Головний режисер театру Ростислав Держипільський сподівається, що ця вистава буде популярною серед глядачів, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

«В цьому сезоні ми намагаємося ставити найкращі зразки літератури. Наш театр і наші глядачі заскучали за яскравою, цікавою, українською комедією. Сподіваємося, що ця вистава буде популярною серед глядачів», - каже Держипільський.

У виставі задіяні студенти, молоді актори та корифеї театру.

За словами режисера вистави Ореста Пастуха, всі пам’ятають знаменитий фільм і коли театр береться за постановку, над акторами висить своєрідний «домоклів меч» порівняння з фільмом.

«Ми залишили на місці «упаковку» епохи, проте внесли певні зміни. Наша вистава у своїй суті відображає сучасні соціальні та політичні явища. З одного боку герої є персонажами Старицького, а з іншого - це особистості, яких ми бачимо сьогодні по телебаченню чи поруч себе. В упаковці класики ми подали завуальовану сучасність. Також змінилися певні характеристики героїв. Тож глядач під добре відомим сюжетом зможе побачити багато нового», - анонсує Пастух.