За покликом серця: Лави прикарпатських рятувальників поповнила молода лікарка


Лави рятувальників Івано-Франківщини постійно поповнюються новими фахівцями та спеціалістками, які приходять в пожежно-рятувальну службу за покликом серця. Серед них – і Юлія Масляк.

З травня 2018 року дівчина працює лікаркою-офтальмологом Пункту охорони здоров’я Управління ДСНС в Івано-Франківській області. За її плечима — Навчання в Івано-Франківському Національному медичному університеті, робота медсестрою в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні, практика в Естонії та у Сполучених Штатах Америки, а також інтернатура у Львові на станції швидкої допомоги.

Маючи такий чималий досвід, Юлія вирішила спробувати свої сили у рятувальній справі — вона допомагає людям у надзвичайних ситуаціях, а також дбає про здоров’я самих надзвичайників, чия особлива служба вимагає міцного здоров’я та доброї фізичної форми.

Колеги дівчини неабияк раді такому поповненню у своїх лавах та всіляко допомагають їй якнайшвидше освоїтись на новому місці.

У перервах між робочими змінами, наша героїня знаходить час і на хобі: здоровий активний спосіб життя вона вважає нормою, тож є ініціаторкою створення в Івано-Франківську школи гарячої йоги, яка дає можливість людям не тільки ідеально оздоровитися, а й досягти душевної рівноваги та внутрішньої гармонії.

Ми бажаємо Юлії успіхів у роботі та нагадуємо, що більше історій про жінок у лавах ДСНС можна знайти в нашому тематичному розділі: http://www.dsns.gov.ua/ua/enderna-politika.html