Закон бумеранга? У франківця, що наробив шкоди на АЗС, через пару днів вкрали авто


Викрадену авомобіль "Opel Astra" патрульні знайшли тієї ж ночі. Водій позбувся тільки ключів та дорогого телефону.

Про це кореспонденту Бліц-Інфо повідомили у пре-службі патрульної поліції Івано-Франківська.

Як зазначається, о 02:32 екіпаж отримав виклик "заволодіння автотранспортом", а саме, "Opel Astra" по вул Надрічна. Зі слів заявника, він зустрівся біля цілодобового фаст-фуду з друзями. Поставив свій телефон на зарядку в авто, тому машину не закрив. За його словами, знаходився деякий час біля автомобіля та на 10 хвилин зайшов пограти в настільний теніс. Коли вийшов його автомобіля вже не було. Викликав 102.

Проїхавши прилеглу територію в селі Вовчинець патрульні виявили даний автомобіль на ґрунтовій дорозі. Відкритий. В авто не було ключів та айфона 5S. Документи на автомобіль, посвідчення водія та особисті речі заявника злодії залишили в авто.

Безпечний водій пояснив, що багато років жив в Англії, тому не міг подумати, що хтось вкраде його автомобіль з-під носак. Поліцейські на місце події викликали слідчо-оперативну групу. 

Варто відзначити, що 3 травня патрульні отримали виклик щодо пошкодження майна на АЗС "УкрНафта" по вул. Юності. Тоді цей водій пошкодив заправний пістолет бензоколонки та скрився з місця події. Та в підсумку, працівники АЗС пошкодження до приїзду поліції виправили та відмовились від написання заяви.