Заступник начальника прикарпатської поліції перевірив умови проживання бійців на сході


Щорічно на початку осінньо-зимового сезону керівництвом поліції області здійснюються поїздки у зону АТО, з метою перевірки готовності до несення служби та побутові умови проживання прикарпатських бійців.

Відповідно до доручення Національної поліції України заступник начальника прикарпатської поліції Василь Кіцелюк перевірив за місцем дислокації несення служби правоохоронців з Прикарпаття в зоні проведення антитерористичної операції, зокрема у м.Маріуполь Донецької області щодо готовності підрозділів до виконання завдань у осінньо-зимовий період, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Зокрема, Василь Мирославович перевірив рівень матеріально-технічного забезпечення зведеного загону прикарпатських поліцейських, а також ознайомився з соціально-побутовим облаштуванням.

Крім того, поспілкувався із 10 новопризначеними цього року нашими працівниками поліції, які зараз проходять стажування у Лівобережному відділенні поліції Центрального ВП ГУНП в Донецькій області, при цьому забезпечили їх зимовим форменним одягом.

У підсумку перевірки Василь Кіцелюк відзначив, що виявлені недоліки були усунені тож, прикарпатці забезпечені усім необхідним та готові до виконання поставлених завдань у осінньо-зимовий період у зоні проведення антитерористичної операції.

Кожному подякував за сумлінне виконання службових обов’язків та побажав щасливого повернення додому.