Земельна комісія облради


26 квітня о 13:00 в 500 кабінеті Івано-Франківської облради розпочнеться засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин

Порядок денний

1. Про внесення змін до комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2016-2020 роки.

Доповідає: Андріїшин Іван Петрович – в.о. директора департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації

2. Про погодження календарного плану заходів на 2017 рік на виконання регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини в Івано-Франківській області в 2017 році.

Доповідає: Гурський Роман Йосипович - начальник головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області

3. Про звернення Київського еколого-культурного центру щодо впровадження мораторію рубок на територіях природно-заповідного фонду.

Інформує: Приймак Іван Васильович – голова постійної комісії

4. Про звернення Тернопільської обласної ради щодо необхідності проведення Всеукраїнського референдуму з питання заборони продажу земель сільськогосподарського призначення в Україні”.

Інформує: Приймак Іван Васильович – голова постійної комісії

5. Про протокольні доручення надані на першому пленарному засіданні 13 сесії обласної ради 10.03.2017 р. щодо можливості передачі земель, що перебувають у користуванні спеціалізованих агролісгоспів з метою подальшого їх надання учасникам АТО на Сході України. 

Інформує: Приймак Іван Васильович – голова постійної комісії

6. Різне 

До відома:

- Про лист Кіровоградської обласної ради (щодо мораторію на продаж землі).

- Про лист обласної державної адміністрації щодо заходів, необхідних для цивілізованого впровадження ринку землі.

- рекомендації слухань Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин “Трансформація агропромислового комплексу України. Стимулювання розвитку сімейних фермерських господарств та їх оподаткування”.