Жінка виграла в лотерею мільйони завдяки давньому сну


5,3 млн. канадських доларів (3,9 млн. доларів США) виграла в лотерею Ольга Бено з міста Істерн Пасседж у канадській провінції Нова Шотландія, закресливши у квитку комбінацію цифр, що наснилася їй ще в травні 1989 року.

Таким чином увінчалися 27-річні спроби жінки виграти, оскільки вона протягом усього часу після того сну купувала квитки й закреслювала одну і ту ж комбінацію, повідомляє Znaj.ua з посиланням на ВВС.

Коли на телеекрані під час чергового розіграшу лотереї Ольга побачила "свої" цифри, то спочатку не повірила очам і подумала, що через поганий зір їй це вже примарилося. Тож вона вирішила забути про те, що побачила.

Наступного дня, розмовляючи з сестрою по телефону, жінка раптово помітила в газеті результати розіграшу, і там чорним по білому була написана та ж комбінація цифр, яку незмінно стільки років Бено закреслювала в кожному білеті.

Коли вона сказала родичці, що, мабуть, виграла в лотерею, та попросила її передзвонити, коли перехоче обманювати.

Гроші щаслива канадка планує витратити на новий будинок, оскільки власний продала, аби пройти лікування від раку, який у неї знайшли десять років тому. З того часу Ольга знімала житло у чужих людей.