Зустріч учасників "Великодньої поїздки за свободу і єдність України та миру в усій Європі".


В суботу, 30 квітня до Івано-Франківська завітають близько 80 громадян Німеччини. Вони приїдуть власними автівками в рамках другої "Великодньої поїздки за свободу і єдність України та миру в усій Європі".

Попередньо очікується 40 машин, в яких гості везуть гуманітарну допомогу. Очолюватиме колону ініціатор акції Курт Зіммхен.

Офіційна зустріч німецької делегації відбудеться 30 квітня о 12:30 на площі перед Білим домом. Із привітальним словом виступлять керівники області та міста, ініціатор акції Курт Зіммхен. Також буде організовано коротку культурно-мистецьку презентацію. Після цього учасники акції попрямують до складських приміщень спілки учасників АТО, що по вул. Новій, 19, де передадуть гуманітарну допомогу.

Під час перебування в обласному центрі гості з Німеччини проживатимуть в івано-франківських родинах. Прийняти учасників акції зголосилися студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та сім’ї, в яких діти поглиблено вивчають німецьку мову.