Водоекотехпром нагадує мешканцям Івано-Франківська про підвищення тарифів


Адміністрація комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» нагадує містянам про нові тарифи

Як зазначається, 26 квітня на засіданні Національної комісії були прийняті тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення, послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для 24 ліцензіатів НКРЕКП. В тому числі для КП «Івано-Франківськводоекотехпром»:
1). Постанова НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141», якою встановлено тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення:
            - на централізоване водопостачання – 5,13 грн. за 1 м3 (без ПДВ);
            - на централізоване водовідведення – 7,23 грн. за 1 м3 (без ПДВ).

2). Постанова НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868», якою встановлено тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем):
      - на централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем)  – 5,36 грн. за 1 м3 (без ПДВ);                                                                           
     - на централізоване водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)  – 7,56 грн. за 1 м3 (без ПДВ).

Тарифи на послуги для комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» вводяться в дію наступного дня після опублікування даних постанов у офіційному друкованому виданні – газеті «Урядовий кур’єр».