Одіозного прикарпатського екс-регіонала не будуть відстороняти з посади бо "немає за що"


Саме таку відповідь дали в облдержадміністрації на депутатський запит чому Мирослав Карабін досі залишається на посаді виконуючого обов'язки директора спортшколи.

Відповідь на депутатський запит оприлюднив у мережі Фейсбук прикарпатський стронгмен Назар Павлів.

"На депутатське звернення депутата облради: Чому не виконується рішення сесії облради (від 23.09.2016) і доки це буде тривати, облдержадміністрація (виконавчий орган) відповіла і дала зрозуміти про свою зневагу до обласної ради (законодавчого органу) наголосивши, що абсолютно не збирається відсторонювати регіонала від керівної посади в спортивній школі", - написав Павлів.

Відповідно до відповіді, в ОДА не бачать фактів аморальної поведінки чи порушення трудової дисципліни з боку в.о. директора. Тож запевняють, що відсторонення можливе тільки згідно чинного трудового законодавства.

Нагадаємо, на сесії обласної ради депутати не підтримали призначення екс-регіонала Мирослава Карабіна на посаду директора спортшколи, проте він досі в супереч рішенню депутатів перебуває на посаді в.о. директора. Таке рішення прикарпатських обранців було мотивоване і тим, що Мирослав Карабін причетний до афери з продажем спорткомплексу Олімп.