"Івано-Франківськгаз" відкрив сучасний центр обслуговування клієнтів


З п’ятниці, 15 вересня, для споживачів Івано-Франківського управління газового господарства розпочинає роботу сучасний Центр обслуговування клієнтів.

Відтепер понад 100 тисяч побутових споживачів газу обласного центру зможуть в одному місці швидко, якісно та комфортно отримувати весь спектр послуг: починаючи від консультацій по особовому рахунку, закінчуючи оформленням документів на підключення до газової мережі.

Відкриття ЦОК є черговим етапом реалізації комплексної програми Івано-Франківськгазу з розвитку клієнтського сервісу. В Центрі впроваджена автоматизована "електрона черга", програмне забезпечення якої дозволяє оптимально розподілити клієнтські потоки та зменшити час очікування споживача в черзі. До того ж електронні табло та голосові повідомлення інформують клієнтів в операційному залі про наявність і номери вільних менеджерів.

Адміністратор зони ресепшн завжди допоможе відвідувачам скористатися терміналом електронної черги, сенсорними моніторами "тонкий клієнт" для реєстрації в Особистому кабінеті споживача газу чи провести оплату через платіжні термінали. Обслуговуватимуть споживачів 14 кваліфікованих операторів.

"Головна мета відкриття Центру - стати ближче до споживачів, спростити зв’язок між газовою компанією та користувачами природним газом. Тепер, в одному приміщенні клієнти компанії зможуть вирішити низку питань - починаючи від консультацій по особовому рахунку, здійснення оплати за газ, закінчуючи оформленням документів на підключення до газової мережі, газових приладів, їх ремону тощо", – розповідає голова правління ПАТ "Івано-Франківськгаз" Віталій Шульга.

Приділена увага і зручному зонуванню приміщення ЦОК: в залі встановлені дивани, кулер з водою, для клієнтів з дітьми є облаштований дитячий куток, а для людей з обмеженими можливостями встановлено спеціальний пандус та оснащена вбиральня.

Центр обслуговування клієнтів працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 год. без обідньої перерви за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Короля Данила, 37.