В Рогатині депутати виділили 26 тисяч гривень для міської варти


На сесії Рогатинської міськради внесено зміни до трьох попередніх рішень, що стосуються бюджету міста на поточний рік.

 

Зокрема, виділено кошти на капітальний ремонт доріг: Шашкевича (1 445 144 грн.), Угрина-Безгрішного (187 820 грн.) та для технагляду щодо капітального ремонту доріг - понад 100 тис. грн., інформує Рогатинська земля.

Міські школи додатково отримали по 50 000 грн. для ремонту приміщень та гімназія ім. Володимира Великого - для ремонту приміщень, придбання учнівських меблів, посуду, канцтоварів тощо.

Для ведення господарської діяльності нашими комунальними підприємствами - «Благоустрій-Р», «Рогатинське будинкоуправління» та «Рогатинський міський комбінат комунальних підприємств»  спрямовано понад 400 тис. грн., ДП «Рогатин-Водоканал»- 40 000 грн. - внески у статутний капітал, що їх вирішено спрямувати на приріст обігових коштів, - 40 000 грн., на погашення заборгованості із сплати платежів до Пенсійного фонду України за КП «Рогатин-Житловик»- майже 70 тис. грн.

Депутати міськради фінансово підтримали участь команди школи юних інспекторів руху у всеукраїнських змаганнях, виділивши на придбання путівок 5 000 грн., а також 10 000 грн. - для МСК «Роксолана» і 26 000 грн. - для Рогатинської міської варти.