40 річний франківець вкрав велосипед з двору будинку


Двоколісний транспортний засіб, залишений жителькою у дворі приватного будинку, неправомірно став тимчасовою власністю 40-річного чоловіка.

Про крадіжку велосипеда потерпіла звернулася до Івано-Франківських правоохоронців. Жінка розповіла, що залишила велосипед у дворі свого будинку, однієї з центральних вулиць міста, звідки невідомець його викрав.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний франківчанин. Чоловік скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав двохколісник.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують згідно ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Працівники поліції з метою попередження таких правопорушень нагадують про правила схоронності майна: - не залишайте велосипеди без нагляду в під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях; - якщо виникла необхідність залишити без нагляду двоколісного «друга», попросіть тих, кому довіряєте, доглянути за ним або використовуйте надійні велосипедні замки.

У випадку крадіжки потерпілим слід не зволікати і терміново телефонувати на «102». За «гарячими слідами» можна не тільки швидше розкрити крадіжку, а й повернути втрачене майно. Інформує Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.