«Нам є ще багато над чим працювати», – Володимир Ковалюк про нічию франківців у Одесі


Минулої п’ятниці, 5 серпня, міський футбольний клуб «Тепловик» провів свій другий матч в рамках чемпіонату України серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр. Як відомо, іванофранківці здобули «бойову» нічию 2:2 в Одесі із місцевою «Реал-Фармою».

Про перипетії матчу та враження від нього «Репортер» запитав у головного тренера команди Володимира Ковалюка:

«Як відомо, на прохання одеситів, в яких виникли певні проблеми, календарний матч, що мав відбутися в Івано-Франківську, ми провели в Одесі на стадіоні «Спартак». Перед матчем невеличкі ушкодження на тренуваннях отримали Боришкевич, Януш, Француз та Овчар. Двоє перших, як відомо, не тільки є досвідченими гравцями середньої лінії, але й гравцями стартового складу нашої команди.

Враховуючи цю обставину, ми трішки перебудувались та звітну гру розпочали із двома нападниками. В стартовому складі вийшло одразу два нападники – Худоб’як та сімнадцятирічний Слободян. Така ротація одразу ж принесла результат. Чи не в першій атаці ми відкрили лік забитим м’ячам у матчі. На жаль, збільшити рахунок не вдалось, мабуть, сказалась неймовірна спека, яка панувала під час матчу. До такої погоди більше були пристосовані господарі поля, які не тільки зрівняли рахунок, але до перерви повели його у грі.

В перерві довелось дещо перебудовувати та змінювати. Провели заміну. Комар вийшов замість Слободяна, який провів добротний перший тайм. Приємно, що із заміною «вгадали». Саме Артур віддав гольовий пас, який влучно та результативно завершив Ігор Худоб’як.

Також до позитиву звітного матчу можу віднести самовіддачу хлопців в складних погодних умовах, а також те, що ми створювали багато гольових моментів, та, на жаль, їх реалізація бажає кращого. Ще раз підкреслю, нам є ще багато над чим працювати.

Здобуту нічию в Одесі тренерський склад команди відносить до позитивного результату та здобутку, з огляду на те, як розвивались події у матчі із непростим суперником, який є постійним учасником другої ліги протягом останнього часу.

Цього тижня продовжимо одноразові тренування, мета яких належним чином підготуватися до недільного матчу у Новій Каховці із місцевою «Енергією».

Як відомо, після трьох зіграних турів, другий тур МФК «Тепловик» був вільний від ігор. Наразі ж іванофранківці посідають п’яту сходинку в турнірній таблиці, маючи в доробку 4 залікові очки. Поки лідирують «Рух» із Винників та «Інгулець-2» із Петрова, в яких по 9 очок.