Арт-проект "Острів" зібрав для франківської журналістки п'ять тисяч гривень


Наприкінці минулого тижня на "Острові кохання", що на міському озері пройшов благодійний арт-проект "Острів", організований на підтримку онкохворої журналістки Оксани Кваснишин.

За словами організаторки акції Тамари Луценко, спочатку проект задумувався, як музичний, а потім вирішили зробити його благодійним, аби допомогти Оксані.

До арт-проекту долучились представників різних видів мистецтва, йоги, проводились майстер-класи. Біля кожної міні-локації розміщені скриньки для збору коштів, куди люди мали змогу кидати пожертви за участь в майстер-класах. Також на вечірню. музичну частину проекту необхідно було придбати квиток вартістю 70 гривень.

Сьогодні організатори прозвітували про зібрані кошти. Загалом вдалося зібрати 5028,00 грн.  Їх, як і планувалось, передадуть на лікування онкохворої журналістки Оксани Кваснишин.

"Дякуємо всім музикантам, художникам, поетам, митцям, всім небайдужим за те, що допомогли провести перший арт-проект "Острів" в такій особливій, творчій і невимушеній атмосфері стиглого соковитого літа! Разом ми сила! Ми готові наступного року провести другий "Острів" і запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до нашої команди!", - написала на сторінці проекту Тамара Луценко.