Барсетку з 20 тис. грн. вкрали у львів'янина на Прикарпатті


Лише 7 хвилин знадобилося невідомому зловмиснику, щоб викрасти барсетку з 20 тисячами гривень з незачиненого автомобіля – такий своєрідний «рекорд» учора зафіксували працівники Долинського відділення поліції.

Про це повідомив заступник начальника  Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Віконський, інформує Бліц-Інфо.

Потерпілий – мешканець Львівщини, розповів правоохоронцям, що залишив машину, не замкнувши дверцята, на одній з центральних вулиць Долини. Кількома хвилинами його відсутності встиг скористатися злодій, поцупивши з салону сумочку з водійським посвідченням, паспортами, двома флеш-картами, а також чималою сумою грошей. 

Правоохоронці в рамках розпочатого за цим фактом кримінального провадження здійснюють оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи та затримання підозрюваного у вчиненні цього злочину.

Уникнути таких неприємних ситуацій можна, не нехтуючи елементарними правилами збереження свого майна. Передусім, ніколи не залишайте автомобіль незачиненим, навіть, як показує наведений вище приклад, на кілька хвилин. Варто пам'ятати, що увагу зловмисників можуть привернути залишені в салоні сумки, гаманці, комп'ютерна техніка та інші цінні речі. 

До прикладу, в Івано-Франківську учора до правоохоронців звернувся за допомогою власник легковика, з якого протягом 10 хвилин невідомі вкрали барсетку з документами та планшет. А в Коломиї напередодні крадії скористалися вільним доступом до машини мешканця обласного центру і також викрали документи власника.