Бійцям АТО пообіцяли виділити 10 квартир у ще не зведеній багатоповерхівці біля міського озера


Вчора, 24 листопада, в приміщенні Будинку культури села Крихівці відбулися збори учасників АТО. Спільно із головою сільської ради та представником забудовника вирішувалось питання забезпечення житлом та земельними ділянками учасників АТО.

На цих зборах зібралися новообраний сільський голова Крихівців, представник фірми забудовника, бійці АТО, а також рідні тих, хто зараз знаходиться на Сході, пише Галицький кореспондент. Андрій Марчук, представник компанії забудовника  виступив перед бійцями. Він розповів, що в районі міського озера вони збираються звести багатоквартирний будинок, в якому 10 однокімнатних квартир передадуть сім’ям загиблих воїнів та бійцям АТО.

У першій черзі – сім’ї загиблих, в другій – бійці-інваліди, які постраждали на війні

За словами новообраного сільского голови Крихівців Мирона Гарата, можна обирати: або взяти квартиру, або взяти ділянку землі. Також є можливість взяти 20 квартир, за півціни. «Ми укладемо тристоронню угоду між сільською радою, об’єднанням воїнів АТО і компанією забудовника», – додав війт.

У деяких моментах думки присутніх розходились і починались дискусії з різних питань. В підсумку обговорення прийняли рішення долучитися крихівецьким воїнам АТО до громадської організації воїнів АТО Івано-Франківської області. Також, утворити групу з п’яти представників, які будуть відповідальні за інтереси бійців.