Благоустрій Військової вулиці добігає завершення


Благоустрій Військової вулиці добігає завершення. Комунальники вистелили тут нижній шар асфальту. Наразі піднімають люки до рівня дороги. Капітальний ремонт передбачав також заміну зношених підземних комунікацій та облаштування тротуарів.

Підрядники стверджують, як такої пішохідної зони тут практично не було. Відтак споруджували її практично з нуля. Загалом на облаштування тротуарів використано 600 метрів квадратних бруківки. До належного стану підрядники довели також і під’їзди до прилеглих будинків. Загальна вартість благоустрою Військвої вулиці сягає півтора мільйони гривень, інформує Вежа

Паралельно триває ремонт міжбудинкових проїздів. Зокрема, розпочалися роботи за адресою Коновальця 144-146. Тут комунальники облаштовують тротурати та під’їзди до будинків.

Проектом передбачено також дитячий спортивний майданчик. Тамтешня дітвора збирається тут чи не щодня. Кажуть, аби поганяти м’яча у дворі немає належних умов. З нетерпінням чекають на відкриття нового сучасного майданчику.

Комунальники обіцяють завершити благоустрій до різдвяних свят. А от асфальтувати міжбудинкові проїзди будуть вже навесні.