Бойовики утримують позиції уздовж лінії розмежування


Бойовики продовжують утримуватись на позиціях і застосовувати артилерійські підрозділи уздовж лінії розмежування, від якої згідно з Мінськими домовленостями артилерія і бронетехніка має бути відведена.

Про це повідомив керівник групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук на своїй сторінці уFacebook.

“В районі Спартака (Донецька область) групою “Інформаційного спротиву” зафіксовано 14 одиниць буксирувальної артилерії і підрозділи (шість одиниць) РСЗВ (реактивних систем залпового вогню – ред.) терористів”, – йдеться у повідомленні.

За даними ІС, вчора, 25 листопада, терористи використали це озброєння для провокаційного обстрілу населеного пункту Горлівка.

Не зважаючи на оголошений Генеральним штабом Збройних Сил України “режим тиші”, бойовики продовжують активні обстріли позицій сил антитерористичної операції одразу на кількох ділянках (у тому числі з начебто відведених 82-мм і 120-мм мінометів, а також зенітних установок ЗУ-23-2).

Тимчук також повідомив, що упродовж доби бойовики неодноразово намагались проникнути невеликими піхотними групами через лінію передових позицій укранських військ у районах Болотеного, Сизого і Авдіївки.

Як повідомили сьогодні у прес-центрі штабу АТО, з 18 години до 6 ранку 25 листопада бойовики продовжили вести провокаційний вогонь у бік українських позицій на Донецькому на Артемівському напрямках.