Бюджет Івано-Франківська перевиконано


За 9 місяців цього року до міської казни надійшло 1 мільярд 275 мільйонів гривень.

Бюджет Івано-Франківська перевиконано. Міська рада підсумувала бюджетні показники за 9 місяців поточного року. У фінасовому управлінні констатують, наразі перевиконання дохідної частини складає 54 мільйони гривень, пише ТРК ВЕЖА.

Депутати радилися, куди краще спрямувати надлишкові кошти. У фінуправлінні кажуть, про остаточний розподіл грошей можна буде говорити наприкінці року. Адже може з’явитися чимало недофінансованих статей.

А от на облаштування озера поблизу 21-ї школи гроші все-таки знайдуться. Щоправда, якщо підрядники встигнуть їх освоїти. Йдеться про 400 тисяч гривень.

Згадали депутати обіцянки міського голови, які наразі не виконуються. Раніше йшлося про те, аби всі кошти, що надійшли від перевиконання бюджету, спрямувати на єдине будівництво. Йдеться про новий міст через Бистрицю Солотвинську.

Наразі на розробку проекту будівництва мосту зарезервовано 3,5 мільйона гривень. Про остаточну суму йтиметься уже в новому бюджетному році. Загалом за 9 місяців цього року до міської казни надійшло 1 мільярд 275 мільйонів гривень. А це становить майже 80 відсотків від затвердженої суми на весь 2016-й рік.