Чоловік у Франківську напав і пограбував дівчину


Зловмисник, як виявилося, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, а цього разу він пограбував франківчанку.

В Івано-Франківський відділ поліції із повідомленням звернулась 20-річна місцева мешканка, яка розповіла правоохоронцям про те, що невідома особа перебуваючи на одній із вулиць міста із застосуванням фізичної сили заволоділа мобільним телефон марки "Lenovo" та рюкзаком з особистими речами. Після вчиненого зловмисник втік в невідомому напрямку, інформує прес-служба нацполіції в області.

Після чого, був затриманий правоохоронцями «по гарячих слідах». Зловмисником виявився 33-річний житель Галицького району. Як з’ясували поліцейські, зловмисник таким чином хотів збагатитись.

Наразі порушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального-процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Чоловікові наразі оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.