Державна резиденція «Синьогора» у Гуті продовжує приймати сім’ї учасників АТО


У державній резиденції «Синьогора», яка розташована в селі Гута Богородчанського району, побувала чергова група сімей учасників антитерористичної операції з Верховинщини.

Відпочинок та оздоровлення для них організували Верховинський районний центр соціальних служб для дітей і молоді спільно з Центром допомоги учасникам АТО, інформують "Вікна".

Впродовж трьох днів родини мали можливість відновити душевну рівновагу та побачити неймовірні краєвиди під час пішохідних прогулянок навколишнім лісом, ознайомитися із заповідником і найцікавішими місцями Синьогори.

Підвищувати життєвий тонус, набиратися сил та енергії вони могли завдяки процедурам професійного масажу, гідромасажу, відвідуванню фітнес-клубу, тренажерного залу і сауни, а вечорами – грі в більярд і пінг-понг. 

Раніше йшлося, що загалом 1200 ветеранів АТО з родинами відпочиватимуть в президентській резиденції “Синьогора”.

Програма підтримки учасників АТО на Прикарпатті діє з 2014-го, її фінансування цього року було суттєво збільшено. Самі ж учасники реабілітації зазначають, що саме сімейний відпочинок найкорисніший для людей, які втратили здоров'я або рідних на війні.