Дівчина з Івано-Франківщини увійшла до двадцятки найкрасивіших жінок світу


Прикарпатка Ганна Заячківська повернулася з конкурсу «Міс світу», де вона представляла Україну. Міжнародний захід за участю найвродливіших представниць із 136 країн проводився на острові Балі (Індонезія). «Для мене це була честь, важливий обов’язок, - поділилася дівчина із журналістами на прес-конференції в Івано-Франківську. – Сподобалося, що оцінювалася не лише зовнішність, а й індивідуальність».

Ганна розповіла про екзотичні місця, в яких побувала, конкурси, загальну атмосферу заходу, конкурсанток, з якими встигла заприятелювати, сукні для виступів.

На конкурсі українка танцювала у національному вбранні. За сприяння у його створенні Ганна Заячківська та директор модельної агенції «Ювента» Тетяна Терсенова вдячні голові облдержадміністрації Михайлу Вишиванюку. «Михайло Васильович розуміє, що це було важливо, адже Ганна поїхала представляти нашу країну, нашу область», - зазначила Тетяна Терсенова.

Красу дизайнерської української сукні, за словами Ганни Заячківської, оцінили й організатори, й конкурсантки. «Вони насправді були здивовані вбранням, - розповіла красуня журналістам. - Та й мені настільки було приємно в ньому ходити! Як княжна якась! Гарно було!»

Повернувшись на Прикарпаття, дівчина не журиться, що не перемогла у конкурсі. Попри це, потрапила до двадцятки найвродливіших жінок світу, продемонструвавши іншим не лише фізичну, а й духовну красу. Пройшовши випробування,  каже, що зрозуміла: понад усе важливо залишитися собою. Тому вже зараз складає плани на майбутнє. Зокрема, хоче займатися пісенною творчістю, опанувати основи модельного бізнесу, надавати благодійну допомогу.