Двоє футболісток з Франківщини вирушать на збори національної збірної


З 5 по 13 червня національна жіноча збірна України проведе навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до старту у відбірковому циклі ЧС-2019.

Головний тренер "синьо-жовтих" Володимир Рева оприлюднив список з 22 гравців, які викликані на збори, інформує прес-служба ФФУ. Приємно, що дна збори вирушать і двоє прикарпатських футболісток - це захисниця чеської "Дукли" Мар'яна Іванишин та нападниця "Житлобуду-2" (Харків) Вероніка Андрухів, пише Галичина спортивна.

На зборах у нашої команди заплановані два контрольних поєдинки. Зкорема, 8 червня о 18:00 у Бучі (Київська обл.) на стадіоні «Ювілейний» українки зустрінуться з командою Польщі, а 11 червня о 17:00 збірна України на навчально-тренувальній базі ФК «Оболонь-Бровар» (м. Буча) проекзаменують харківський «Житлобуд-1».

Склад збірної України: 

Воротарі: Ірина Зварич, Катерина Самсон, Ірина Саніна

Захисники: Ірина Василюк, Дарія Кравець, Анастасія Філенко, Мар’яна Іванишин, Любов Шматко, Катерина Корсун, Натія Панцулая Півзахисники: Таміла Хіміч, Ірина Кочнєва, Христина Єременко, Дарія Апанащенко, Ія Андрущак, Ольга Бойченко, Віра Дятел, Ольга Басанська.

Нападники: Ольга Овдійчук, Яна Калініна, Вероніка Андрухів, Тетяна Романенко.