Франківці через петицію вимагають відправити на пенсію завідуючу одного із дитсадків


Мешканці Івано-Франківська продовжують писати електронні петиції до влади міста, намагаючись вирішити актуальні проблеми. Наразі на сайті петицій до влади міста їх вже зареєстровано 95.

Окрім питань пов'язаних з маршрутками, ринками та паркуванням, франківці зареєстрували три петиції щодо роботи чиновників, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Одна з них стосується "Звільнення завідуючої ДЗ №34 Іваночко К. В."  Автор петиції впевнений, що чиновниця не відповідає вимогам держслужби.

"В садок з вадами зору важко попасти, якщо не поділишся з нею. Неприємна жінка пенсійного віку. Її також не подобається, що батьки дітей з вадами зору лікуються в інших лікарів, крім окулістів з вул. Тичини. Взагалі на спецгрупу якщо буде 4-6 дітей дійсно з проблемами, то це добра. Всі решту з фіктивними довідками по блату. Нажаль, ніхто це не перевіряє. Хочеться справедливості. Бо це спецсадок для дітей з вадами зору, які потребують більшої уваги для себе!!!", - зазначає автор Ліда К.

Наразі за 5 днів із 250 потрібних підписів зібрали тільки 25. 

Також на сайті елетронних петицій підписуються за "Звільнення начальника управління освіти Микули Н.П.", яку звинувачують у постійних поборах з батьків у школах і садках та корупцію. Збір підписів розпочався 23 листопада. Підтримали таку вимогу 133 особи.

Ще одна стосується  "Звільнення всіх начальників департаментів міськвиконкому і прийняття на посаду тільки за конкурсом". Ця петиція за десять днів набрала тільки 49 підписів, проте автори мають ще близько двох місяців, щоб зібрати необхідні 250 голосів.