Франківець намагався забрати хліб у дівчаток-підлітків та побив одну з них


Івано-Франківський міський суд присудив іванофранківцю громадські роботи, за те, що побив неповнолітню дівчинку.

Як зазначається у матеріалах справи, 17 серпня минулого року чоловік прийшов у двір будинку, де побачив на дитячому майданчику трьох неповнолітніх дівчат, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Під час розмови з підлітками, чоловік побачивши в руках однієї з них хліб та вирішив його забрати. У розмову втрутилась інша дівчинка, як почала вимагати, щоб він припинив чіплятись до її подруги. Франківця слова дитини обурили, тож він розпочав з нею сварку.

«Під час конфлікту на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків, з метою заподіяння тілесних ушкоджень неповнолітній потерпілій, підійшов до дівчинки та умисно наніс їй ногою п'ять ударів у ділянки грудної клітки, спини та тіла, що спричинило фізичну біль, а також тілесні ушкодження у вигляді садна в ділянці передньої поверхні лівого колінного суглоба та подряпини в ділянці передньої поверхні грудної клітки зліва», - зазначається у документі.

У судовому засіданні чоловік свою вину визнав та підтвердив інформацію про побиття. У вчиненому щиро розкаявся, вибачився у потерпілої та представника потерпілої, та просив призначити йому покарання відповідно до чинного законодавства.

У підсумку суд визнав його винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.125 КК України, та призначити йому покарання у виді громадських робіт на строк вісімдесят годин.