Франківські поліцейські охоронятимуть вибори у Маріуполі та Красноармійську 29 листопада


Безпеку у день виборів у Маріуполі та Красноармійську Донецької області 29 листопада посилено охоронятимуть 2000 правоохоронців, серед них і спецпідрозділ оперативного реагування Національної поліції “Івано-Франківськ”.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справЗорян Шкіряк, пише УНН.

“Будуть діяти відповідні мобільні групи, відповідні патрулі, буде створено оперативний резерв, – каже він. – До цих заходів будуть долучені спецпідрозділи оперативного реагування Національної поліції „Дніпро-1“, „Скіф“, „Запоріжжя“, „Івано-Франківськ“, „Львів“, а також спеціальні підрозділи Національної гвардії України”.

В’ячеслав Аброськін, начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області заявив, що бойовики ДНР та ЛНР планують провести у цих містах терористичні акти, аби дестабілізувати ситуацію в день виборів.

“У Маріуполі блокпости укріплені додатковими силами: на цілодобову службу заступили до 10 поліцейських на кожен блокпост, – говорить Аброськін. – Оперативний стан контролюватимуть також мобільні блокпости, до складу яких входять досвідчені оперативники. Їх завдання — виявляти осіб, що виношують наміри дестабілізації ситуації в місті, вилучати нелегальну зброю та вибухівку, попереджувати та припиняти злочинні дії. У Красноармійську також буде посилений режим на блокпостах. Посилення триватиме до 20:00 30 листопада”.

Нагадаємо, 29 листопада місцеві вибори відбудуться на 250 виборчих дільницях Красноармійська та Маріуполя.