Франківський бізнесмен вчинив самогубство


У неділю, 30 липня у власному гаражі знайшли мертвим франківського бізнесмена Ігоря Куліковського.

Тіло 58-річного підприємця виявила дружина, яка й викликала поліцію. Як зазначили кореспонденту Бліц-Інфо у прес-службі прикарпатської поліції, поруч чоловіка була зареєстрована мисливська рушниця. 

За попередньою версією, Куліковський вчинив самогубство, вистреливши собі в підборіддя. Причини такого вчинку рідним він не пояснив, передсмертної записки ані біля нього, ані в будинку не знайшли. Слід зауважити, бізнесмен також мав зареєстрований пістолет, втім використав рушницю.

Подію внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 як самогубство

Як пише Курс, Ігор Куліковський був співзасновником фірми “КГД-БУД”, яка є співласником спортивно-оздоровчого комплексу “Льодова арена”. Ще два співзасновники фірми – сини відомого івано-франківського бізнесмена Остапа Дармограя – Роман та Андрій.

У судовому реєстрі є кілька ухвал, в яких вказано, що наразі приміщення “Льодової арени” перебувають під арештом. Так, ТОВ “КГД-БУД” виступило майновим поручителем на виконання боргових зобов’язань, відповідно до угоди, укладеної між ПАТ “Укрексімбанк” та ТОВ “Компанія Рона”. Приміщення “Льодової арени” були у заставі в банку на купівлю приміщення по вулиці Станіславська, 8-А. Наразі це приміщення відчужили, тому й відкрили кримінальне провадження. Приміщення “Льодової арени” арештували як речові докази.