Гараж, сміття та будівлі горіли на Прикарпатті


За минулу добу в області зареєстровано 5 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 3 липня о 06:45 в місті Надвірна по вулиці О. Степанівни виникла пожежа господарської споруди. Вогнем знищено сарай. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 12:02 в селищі Рожнятів на вулиці Богуна горів гараж та прибудова в одному із господарств. Вогнем знищено перекриття та покриття, пошкоджено легковий автомобіль та господарський інвентар. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 16:39 в селі Підлужжя Тисменицького району горіло сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 19:06 в селі Скобичівка Богородчанського району виникла пожежа в літній кухні. Вогнем знищено сіно на горищі літньої кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

4 липня о 02:07 в місті Яремче по вулиці Бандери горіло сміття в сміттєвих баках на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.