ІФНТУНГ у рейтингу Webometrics-2017


За результатами липневої редакції 2017 року міжнародного рейтингу корпорації Webometrics Ranking of World’s Universities Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу посів 17-ту сходинку серед ВНЗ України та 3864 – серед світових.

До рейтингу Webometrics Ranking web of Universities увійшов 331 вищий навчальний заклад України. Варто зазначити, що  рейтинг за допомогою вебометричних індикаторів опосередковано оцінює усі аспекти діяльності вишу: наукову, навчальну, культуру, соціальну, спортивну тощо. Однак оцінюється виключно змістовна та інформаційна складові сайту навчального закладу. Показники ж відвідуваності сайту та його дизайн не враховуються.

Такі високі показники свідчать про наполегливу працю університету на ринку освітньої, наукової, міжнародної діяльності, який, з використанням сучасних інформаційних технологій, доносить до суспільства інформацію про наш ВНЗ. І варто відзначити, що така інформація, яка несе великий позитивний потенціал і для нашого вишу, і для України взагалі доходить до широких кіл громадськості, допомагає вітчизняним та іноземним студентам, викладачам, науковцям дізнаватися про успішність ІФНТУНГ, його потенціал, престижність диплома.