Інформаційна зустріч «Функціональна децентралізація в Україні»


09 та 10 липня 2015 року у рамках Проекту «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні» ГО «Інститут громадянського суспільства» в співпраці з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Офісом Реформ та за фінансової підтримки Європейського Союзу, проводить Інформаційну зустріч «Функціональна децентралізація в Україні» та дводенний навчальний курс «Практичні аспекти децентралізації та формування дієздатних громад» для представників ор

09 липня 2015 року в рамках інформаційної зустрічі «Функціональна децентралізація в Україні» буде презентовано Проект ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні» та обговорено практику застосування законодавства про об’єднання громад. З програмою інформаційної зустрічі Ви може ознайомитись за посиланням http://csi.org.ua/?p=5262.

Якщо Ви бажаєте зареєструватись для участі в інформаційній зустрічі, просимо Вас до 15 год. 00 хв. 8 липня 2015 року заповнити електрону On-line форму, за посиланнямhttp://goo.gl/forms/APgmE2VWLu, такими даними: прізвище, ім’я, по-батькові (повністю), організація, посада, телефон, email.

Також повідомляємо, що для бажаючих прийняти участь у навчальному курсі «Практичні аспекти децентралізації та формування дієздатних громад» ведеться окрема реєстрація.

Для реєстрації Вашої участі на навчальний курс, необхідно до 15 год. 00 хв. 8 липня 2015 року надіслати  на електрону пошту project@csi.org.ua такі данні: прізвище, ім’я, по-батькові(повністю), організація, посада, телефон, email.

Звертаємо Вашу увагу, що учасники, відібрані для участі у тренінгу, додатково отримають індивідуальні запрошення з вказанням місця проведення навчального курсу та детальною програмою.