Івано-Франківськ: Афіша подій


Не знаєте як провести день? Анонс цікавих на сьогодні, 29 листопада.

Фестиваль екпериментів

На базі фізико-технічного факультету вперше буде проведено фестиваль фізичного експерименту від гаслом «Фізика, яка вона є насправді». У програмі проведення фестивалю буде: квест, презентації цікавих фізичних експериментів, екскурсії фізичними лабораторіями та конкурси. До участі запрошують викладачів фізики загальноосвітніх закладів, учнів шкіл, коледжів, ліцеїв та гімназій, людей, яким цікавий цей світ. Ви матимете змогу бути і глядачем, і учасником програми фестивалю, випробувати себе, постаратися зрозуміти ази сучасної фізики і навіть розв’язати цікаву Вам задачу з допомогою наших студентів чи викладачів, зустрітися і особисто поспілкуватися із молодими та вже досвідченими науковцями фізиками, познайомитися з їх сучасними науковими розробками, самостійно виконати деякі прості експерименти з несподіваним результатом.

Дата: 29-11-2015

Час: 10:00

Місце: Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника, Шевченка 57, Івано-Франківськ

Майстер-клас «Цілющі точки нашого тіла»

Масаж активних точок не тільки знімає біль, а й покращує обмінні процеси в нашому організмі, сприяє виведенню токсинів, стимулює загоєння ран. Ще в давнину китайські знахарі в процесі лікування звернули увагу на те, що розминаючи ту чи іншу точку на тілі, можна позбавити людину від болю або навіть домогтися повного зцілення недуги. В програмі майстер-класу: Мередіани людини (канали цзин-ло); Теорія у-сін; Техніка роботи з точками акупресури; Техніка зняття головної болі; Реанімаційні точки; Точки довголіття і здоров`я; Точки молодості; Пробуджуючий комплекс цигун “Ранкова краса”; Комплекс самомассажу точок акупресури (до-інь).

Дата: 29-11-2015

Час: 11:00

Місце: Йога студія «Намаскар», Грюнвальдська 14Б, Івано-Франківськ

Майстер-класи біля «Арт на мур»

Фото:Розваги
Розваги

Дата: 29-11-2015

Час: 12:00

Місце: Фортечна галерея «Бастіон», пров.Фортечний 1, Івано-Франківськ

Вистава «Заробітчанки або Мамо, повернись…»

Фото: Розваги
Розваги

Вигаданий світ примарного благополуччя манить відкритими шляхами, безмежними можливостями та розкошами «справжнього» життя… Заманює туди, де шляхи перетворюються на манівці, праця – на дим, можливості – на безвихідь. А життя…позбувається сенсу. Сповідь семи заробітчанок, відкриє правду про тисячі їм подібних. Вони шукали щастя… А може щастя і сенс життя: просто бути там, де ти потрібен…

Дата: 29-11-2015

Час: 14:00

Місце: Театр ім. Івана Франка, Незалежності 42, Івано-Франківськ

Гуцульська міфо-опера-dance «Оле. Олекса Довбуш»

У виконанні Національного академічного ансамблю пісні і танцю «Гуцулія» Івано-Франківської державної обласної філармонії.

Дата: 29-11-2015

Час: 16:00

Місце: Обласна Філармонія, Л. Курбаса 3, Івано-Франківськ

Вистава «Шаріка або Кохання січового стрільця»

Прекрасна мелодійна музика Ярослава Барнича, вигадливий комічний сюжет на основі історичних подій Першої Світової Війни розкажуть про кохання поручника кінноти УСС Степана Балинського до мадярської дівчини Шаріки.

Дата: 29-11-2015

Час: 18:00

Місце:  Театр ім. Івана Франка, Незалежності 42, Івано-Франківськ

Версаль