Івано-Франківськ завершив участь у проекті GIZ «Енергоефективність в будівлях»


З нагоди завершення проекту GIZ «Енергоефективність в будівлях» в м.Києві відбулася заключна конференція.

В її роботі взяли участь представники посольства Німеччини та бюро GIZ в Україні, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, міст-учасників проекту (делегацію з м.Івано-Франківська очолив заступник міського голови Р.Панасюк), міських голів, керівників всіх областей України, представників міжнародних донорських та фінансових організацій.

Впродовж конференції обговорені питання законодавства та реальний стан у сфері енергозбереження, наведені приклади та досвід реалізації енергоефективних заходів в українських та європейських містах, презентовано досвід енергоефективного менеджменту та ін.

Крім того, учасники конференції були ознайомлені з заходами, реалізованими в містах-партнерах проекту GIZ та відзначені активні учасники проекту, в т.ч. від нашого міста: заступник міського голови Р.Панасюк, координатор проекту М.Коник, радник міського голови З.Федорук.

З завершенням проекту «Енергоефективність в будівлях» діяльність GIZ в Україні буде продовжено новим проектом «Енергоефективність в громадах», який і був представлений на конференції.