Івано-франківський університет нафти і газу допомогатиме Тисменицькому району у розробці стратегії розвитку


Науковці Інституту економіки та управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу допоможуть громадам Тисмениччини розробити стратегію розвитку району на період до 2020 року.

Тисменицька райдержадміністрація та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ) створили спільну робочу групу, яка працюватиме над розробкою стратегії розвитку району на найближчі сім років, пише "Галичина".

До її складу ввійшли заступник голови райдержадміністрації Володимир Заник та заступник начальника управління економіки РДА Зоряна Медвідь, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації та група науковців з Інституту економіки та управління ІФНТУНГ — Г. Васильченко, Б. Гречаник, В. Кузьмин, Т. Кулик та С. Побігун, які надаватимуть методичну і практичну допомогу фахівцям РДА у процесі підготовки перспективного плану розвитку Тисмениччини.

Під час робочої зустрічі В. Заника і З. Медвідь з науковцями, яка відбулася в університеті, досягнуто також домовленості про залучення наукового потенціалу ІФНТУНГ до розв’язання актуальних економічних проблем району.