Коломиянин вкрав з кіоску на базарі 600 доларів


До Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення від 30-річної місцевої мешканки. Жінка повідомила про те, що невідома особа проникла до її кіоска, що знаходиться на одному із місцевих ринків, звідки поцупила грошові кошти в сумі 600 доларів США.

Отримавши повідомлення правоохоронці виїхали на місце події, де в ході проведення оперативно розшукових заходів встановили та затримали особу зловмисника. Ним виявився 23-річний місцевий мешканець, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнового злочину, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Як з’ясували правоохоронці напередодні зловмисник, проходячи попри ринок скористався тим, що працівник охорони відволікся, непомітно, шляхом підбору ключа проник до одного із кіосків звідки поцупив грошові кошти в сумі 600 доларів США, та з місця події втік. Після чого на наступний день всі крадені гроші витратив на власні потреби.

Зловмисника правоохоронці затримали в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні даного злочину та обрання міри судом запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.