Квартира, автівка та гроші на рахунку: Чим володіє ректор Франківського медуніверситету


На сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з'явилися електронні декларації очільників франківських університетів.

І хоча період заповнення декларацій продовжили до 1 травня, і багато посадовців відкладають декларування на потім, очільники двох франківських університетів вже подали дані про свої статки. Тож кореспондент Бліц-Інфо проаналізував декларації ректорів.

Очільник Івано-Франківського медичного університету Микола Рожко виявився менш заможним, ніж його колега з ІФНТУНГ Євстахій Крижанівськи, який задекларував величезні статки.

Зокрема Микола Рожко задекларував на себе квартиру в Івано-Франківську (загальна площа 81,3 м.кв.) гараж (загальна площа 26,2 м.кв.), та земельну ділянку в Микуличині (загальна площа 900 м.кв.). У власності дружини незавершений житловий будинок у Драгомирчанах (загальна площа 287,7 м.кв.).

Що ж стосується транспортних засобів, то Рожко зазначив у декларації свій автомобіль Toyota Rav4 2007 р.в. придбаний у 2007 році, та Mitshbishi Carizma 2003 р.в. придбаний в 2013 році, який належить сину.

У Розділі «Доходи» Рожко вказав 166 967 грн. заробітної плати. 

Що стосується «Грошових активів» , то ректор медуніверситету зазначив 507 000 грн. та 24 815 доларів на рахунках у банках, а також 350 000 грн. на рахунку дружини.