Лідер списку БПП "Солідарність" до облради Олег Гончарук: Результати виборів - це відображення ситуації у суспільстві


До Івано-Франківської обласної виборчої комісії тільки но почали привозити перші протоколи від дільничних комісій. Тим не менш, результати паралельних підрахунків свідчать, що депутатами облради стануть представники від шести партій.

Кореспондент Бліц-інфо поцікавився оцінкою виборів та попередніх результатів в очільників списку партій-лідерів. Зокрема, у першого номеру від списку ББП "Солідарність" до Івано-Франківської облради, чинного голови ОДА Олега Гончарука.

"Звичайно, завжди хотілося би мати якомога більшу підтримку людей. Ці вибори стали свідченням того, що наша праця не є марною, а обраний шлях є правильним. Громадяни бачать наскільки важка ситуація зараз в державі, що потрібно об’єднатися і зберегти країну. Переконаний, що новообраний склад обласної ради повинен показати нову якість політики, велику роль у якій відіграє вміння домовлятися, знаходити консенсус, не забувати про думку колег і дотримуватися своїх зобов’язань перед громадянами. Ми готові працювати з усіма конструктивними політичними силами, якщо наша діяльність буде нести позитив для громади. Більше того, розбрат і чвари серед депутатського корпусу повинні відійти у минуле. У нас можуть бути різні погляди на ту чи іншу ситуацію, але мета спільна – розвиток Прикарпаття", -  підкреслює Олег Гончарук.

На запитання чи планує претендувати на посаду голови обласної ради, очільник облдержадміністрації каже, що питання наразі не на часі.

Загалом, хід виборів Олег Гончарук оцінює позитивно.

"На жаль явка виборців не була високою. Але вибори відбулися спокійно, без якихось особливих проблем чи провокацій. А результати - це  відображення ситуації у суспільстві, настроїв громадян. Зможемо працювати більш якісно – отримаємо більшу підтримку людей. Головне, не оглядатися у вчорашній день і не зупинятися. Вибори закінчились, пора усім продовжувати роботу!", - додав політик.