Локація "Танець": Вистава сучасного танцю “Де|синхронізація”


17 червня о 17:00 в ляльковому театрі у рамках фестивалю Porto Franko на локації "Танець" відбудеться " вистава сучасного танцю “Де|синхронізація”

“Де|синхронізація” — вистава сучасного танцю від Антона Овчіннікова. Ідея цієї роботи виникла з міркувань про те, як наше минуле створює наше сьогодення. Досліджуючи минуле своєї країни крізь призму індивідуального ментального та тілесного досвіду, автор довго вдивлявся у фотографії і тексти, прислухався до звуків та мелодій своєї юності. Рухався разом з музикою, що залишила слід у пам’яті та у тілі. Який досвід є більш важливим? Чи можливо зрозуміти особливості власної пам’яті, звертаючись до тілесної? Чому ми такі, якими ми є?

Ідея і танець – Антон Овчінніков
Музика – Дидьє Маруані та гурт “Space”
Антон Овчінніков – засновник фестивалю сучасного танцю «Точка перетину» (Київ – Харків – Херсон), проекту АРТІЛЬ спрямованого на підтримку молодих хореографів сучасного танцю і допомогу у створенні робіт для професійної сцени. З 2010 – до сьогоднішнього дня: засновник та директор Міжнародного фестивалю сучасного танцтеатру «Zelyonka Fest».