Майстер-класи з орігамі «Хелловін»


Книгарня «Є» запрошує Вас на серію безкоштовних майстер-класів з орігамі «Хелловін», що розпочнеться 6 жовтня. Початок о 12.00.

Книгарня «Є» розпочинає серію майстер-класів з орігамі до Дня всіх святих, або ж Хелловіну. На майстер-класах з орігамі діти від 9 років та дорослі вчаться складати красиві фігурки з паперу.

Напередодні Хелловіну ми покажемо, як створити з паперу «страшні» фігурки кажана, відьми, привида, смерті з косою, руки від скелета. Ми зануримося в похмуру передсвяткову атмосферу жахіть і навчимося робити кумедні подарунки на Хелловін.

Для участі в майстер-класах не обов’язково вірити в надприродні сили, це просто нагода порозважатись і допомогти своїм дітям розвинути уяву та творчі здібності.

Перший майстер-клас з серії «Хелловін» відбудеться в неділю 6 жовтня о 12.00 у виставковій залі Книгарні «Є». Цього разу ми будемо складати кажана.

На усі майстер-класи з орігамі – вхід вільний! Заняття розраховані на дітей від 9 років та дорослих. Реєстрація та довідка за тел. 093-67-99-712.